INGYEN BANKKÁRTYA

Első lépések:

"Csak akkor kaphatod meg az ingyen az első kártyádat, ha korábban még nem regisztráltál a Revolut rendszerébe. Ellenőrzési célokból arra kérjük ügyfeleinket, hogy az ingyenes kártya megrendelése előtt töltsék fel a számlájukat 10 font (GBP) összeggel (vagy ennek más pénznembeli megfelelőjével, ez kb 3500 Forint). Ez nem a kártya díja, azonnal elkölthető a Revolut-kártyával, de akár az eredeti bankszámlára is visszautalható (ingyenesen). Az ajánlat lejárati dátumáról az app hírszalagjának megnyitásával tájékozódhatsz."
Történések :)

A Radically Better Account - REVOLUT

www.revolut.com - Klikk az ingyenes bankkártyádhoz, 2019.11.27-ig érvényes! :)

Ez a link itt felül, csakis november 27-ig érvényes! Tehát amennyiben érdekel a téma, mielőbb regisztrálj.

Használj rejtett költségek nélküli bankkártyát/bankszámlát!

Szóval nem ragaszkodom egy nagy magyarországi bankhoz sem..

Főként az zavar, hogy sok helyen nincs ténylegesen nulla forintos bankszámla. Sokszor az apróbetűs részben valahol nagyon elrejtve mindig kiderül, hogy ha más nem, van egy 0,3%-os tranzakciós díj minden utalásra pl..

Nah ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Revolut szolgáltatását. Kaptam egy ismerőstől egy ajánló kódot, ami alapján regisztráltam. Ő is kapott a regisztrációmért némi pénzt forintban és én is. Ez csak egy kis plusz adalék. 2019. október elején amikor regisztráltam, az akkori szabályok alapján, egészen 100 sikeres meghívásért írtak jóvá pénzt..

Milyen okok döntöttek mellette?
- Pénzt lehet feltölteni az ingyenes Revolut bankkártyára, majd azzal fizetni lehet bárhol, mint bármilyen más kártyával.
- Amennyiben külföldön/külföldi weboldalon akarsz fizetni ezzel a REvolut bankkártyáddal, akkor a beállított valutádról az átváltást bankközi átváltási árfolyamon teszik meg - tehát ez jóval kedvezőbb, mintha a saját bankod tenné meg az átváltást.
- Ingyen tudsz utalni bárhová a Revolut kártyád mögött lévő angol nyilvántartású bankszámládról (napi/havi/éves limit erejéig), miután költségmentesen egy bankkártyás tranzakcióval feltöltöttél egy létező bankkártyádól vagy utaltál rá pénzt bármely bankszámládról. Jellemzően, ha magyar forintban töltesz fel, akkor magyar forintban utalhatsz egy másik magyar bankszámlára. Ez csakis SWIFT utalás lehet.
- De létre tudsz hozni az applikációban többféle valuta számlát, oda pedig simán át tudsz vezetni a forint alapú Revolut alszámládról.
- Készpénzt vehetsz fel ingyenesen napi/havi/éves limit erejéig.
- Létre tudsz hozni a meglévő fizikai kártyád mellé egy virtuális kártyát is ingyen. Minden további kártya fizetős.
- Vásárolhatsz cryptovalutákat is az APP-ban.. Itt arra lehet játszani, hogy ha jó árfolyamon szállsz be, és emelkedik a jövőben az árfolyam, akkor pluszban tudsz kiszállni belőle, hogy visszaváltod egy magasabb összegen. De ahogy az APP is figyelmeztet, semmi garancia nincs rá, hogy nem bukod el mondjuk az egészet.

 

stat

 

Ha végeztél a Revolut regisztrációval..

Máris itt a következő kártya, ami egy időgép is egyben :)
Curve kártya
Egyszerűen több kártyát lehet ez mögé virtuálisan felsorakoztatni.
Ingyenesen igényelhető, s ha használod a következő kódot: D56A2Z5N, akkor 5 font (GBP) is üti a markod.